1. Pić z ciśnienia

    -4
    Sposób na szybkie wypicie browara z puszki. Należy zrobić dziurkę ok 2cm nad dnem puszki, przyłożyć do ust i pić do momentu aż wyraźnie spadnie ciśnienie. Kiedy to nastąpi otwieramy piwo i sączymy nadal przez dziurkę, aż do samego końca. Umiejętność bardzo przydatna w momencie gdy się gdzieś spieszymy, ponieważ spożycie napoju z ciśnienia zajmuje od 1 do 3 minut, a co najważniejsze smak piwa nie nasila się zbyt mocno i można go pić jak wodę. Kolejnym atutem jest fakt, iż taki browar mocniej sieka
    -kurde, piwo mi spadło na chodnik... no nie dziura...
    -wypij z ciśnienia
    Tagi: doić Pić
    Powiązane: Faza Browar Siekać
    Data dodania: 2007-12-03
    Zgłoś do usunięcia
    Podaj powód zgłoszenia: W przypadku poważnego naruszenia regulaminu proszę wysłać zgłoszenie na adres: kontakt@miejski.pl