Pić z ciśnienia

-12

Sposób na szybkie wypicie browara z puszki. Należy zrobić dziurkę ok 2cm nad dnem puszki, przyłożyć do ust i pić do momentu aż wyraźnie spadnie ciśnienie. Kiedy to nastąpi otwieramy piwo i sączymy nadal przez dziurkę, aż do samego końca. Umiejętność bardzo przydatna w momencie gdy się gdzieś spieszymy, ponieważ spożycie napoju z ciśnienia zajmuje od 1 do 3 minut, a co najważniejsze smak piwa nie nasila się zbyt mocno i można go pić jak wodę. Kolejnym atutem jest fakt, iż taki browar mocniej sieka

-kurde, piwo mi spadło na chodnik... no nie dziura...
-wypij z ciśnienia
Tagi: doić Pić
Data dodania: 2007-12-03
zgłoś do usunięcia
Podaj powód zgłoszenia:
W przypadku poważnego naruszenia regulaminu proszę wysłać zgłoszenie na adres: kontakt@miejski.pl
Wizerunek miasta